Din ordre

Hvornår sender i min ordre?
Hvis du bestiller inden kl. 17, så sender vi dine varer samme dag. Hvis du bestiller efter kl. 17, så er der risiko for at din pakke først sendes den kommende hver dag.


Hvorfra sender i ordrene?
Vi sender fra vores lager i Kolding


Hvor meget koster fragten?
Vi har valgt at tilbyde gratis fragt til alle


Hvornår modtager jeg mine varer?
Vi sender altid din bestilling hurtigtst muligt. Det tager mellem 1-3 dage før du modtager din pakke.

Hvilke regler gælder for ombytning?
Hvis din vare er uåbnet, så tilbyder vi 14 dages fuld returret. Kontakt os hvis du ønsker at returnere din vare.


Hvilke betalingsmuligheder har jeg?
Du kan betale med Dankort, Visa, Visa-Elektron, MasterCard, MasterCard debit, Maestro. Du kan også betale via Faktura med Klarna.


Hvorfor kan jeg ikke returnere en pakke hair extensions, som er åbnet?
Eftersom at ægte hår regnes som en hygiejnisk vare, så accepter vi ikke returnering af åbnede produkter for vores kunders sikkerhed.
Håret

Hvilken metode skal jeg anvende?
Der er fordele og ulemper ved alle hair extension metoder, og hvilken der vil passe dig, er meget individuelt og afhænger I høj grad af dit hårs tilstand. I den forbindelse anbefaler vi, at du taler med din hair extension stylist når du skal vælge metode. Clip On hair extensions kan du let selv tage af og på, og er lette at pleje. De skal dog tages ud af håret inden du går i seng hver nat. Cold fusion og hot fusion extensions er semipermanente og kan holde i op til 3-4 måneder før de skal fjernes. De har dog brug for en vis pleje. Tape extensions er også semi permanente og kan holde i op til 2 måneder før de skal fjernes. De har ligeledes brug for en vis pleje. 


Hvordan plejer jeg mine hair extensions?
Hvordan du skal pleje dine hair extensions afhænger af hvilken metode du bruger og om du bruger menneske eller syntetisk hår. Vi har specificeret vores anbefalinger til pleje af extensions under Pleje på produkt siden. 


Hvor meget hår behøver jeg?
Hvor meget hår du behøver, afhænger af længden og tykkelsen af dit eget hår såvel som det look, du ønsker.
Vi har specificeret vores anbefalinger til de forskellige hair extensions kategori side. 


Hvor meget vejer håret?
Hvor meget håret vejer, afhænger af hvilken metode du bruger samt længden af håret. Vægten er specificeret i shoppen under Detaljer på produkt siden.

Hvor kommer håret fra?
Alt vores hår stammer fra indisk remy hår, der er kendt for sin holdbarhed og høje kvalitet. 


Hvor lang tid holder hair extensions?
Levetiden på vores hair extensions afhænger af hvilken metode du burger, hvor ofte du burger det, og hvor godt du plejer det. Vores clip on extensions med menneskehår, holder fra tre måneder og helt op til et år. Cold fusion, hot fusion og tape extensions med menneskehår, holder fra 2-6 måneder afhængig af, hvor godt du plejer det. Grunden til den kortere levetid på disse typer extensions skyldes, at du bruger dem hver dag.