Hvordan du vælger den rette farve!

 1. Tag et kig på dit hår i dagslys. Har det en mere varm nuance(gylden eller rød tone), en neutral nuance eller en kold (aske) nuance(se beskrivelser af farverne). 
   
 2.  Se på den farve som de nederste 10-15 cm. af dine hårspidser har – det er den farve, du bør vælge at få dine hair extensions i. Normalt har man en smule mørkere hår omkring rødderne og en smule lysere i spidserne.
   
 3. Jo flere farver du vælger, desto mere sandsynligt er det, at dine extensions vil blende perfekt ind i dit eget hår. Hvis du bruger hot fusion eller cold fusion extensions,kan du med fordel vælge 3-4 forskellige farver for at opnå et perfekt match med din egen hårfarve.
   
 4. Prøv dine extensions, også selvom det ikke er et perfekt match når du holder dine extensions op til dit eget hår. Normalt vil dine extensions blende rigtig fint ind – specielt hvis du har skulder langt hår eller længere. I den forbindelse er det dog vigtigt at huske på, at så snart du tager dine extensions ud af pakken, kan du ikke længere returnere dem til os. Hvis dog du ser, at dine extensions er tæt på din egen hårfarve, men alligevel ikke helt nøjagtig den samme hårfarve, er dette i langt de fleste tilfælde fint, idet dine hair extensions vil blende rigtig godt ind i dit eget hår!
   
 5. For at være helt sikker, kan du også bestille en eller flere farveprøver fra os. På den måde kan du blive helt sikker på, at du bestiller den rette farve.