Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra OakHair.dk

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Oakhair.dk

Dokumentation og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Oakhair.dk ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Levering og transport
Alle bestillinger sendes med Post Danmark, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Oakhair.dk 

Bemærk: Forsendelsesrisikoen påhviler køber, såfremt at der er valgt levering med Post Danmark brev (uden forsikring). Skulle brevet forsvinde efter at være blevet overleveret til Post Danmark, er der ingen mulighed for at spore pakken og Post Danmark yder ingen erstatning. Pakken sendes med almindeligt frimærke og der benyttes ikke for indleveringsattest.

Varene sendes indenfor 24 timer (mandag-fredag) efter modtaget ordre samt betaling. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 2 hverdage dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer bestilt i vor webshop overgår til køber på leveringstidspunktet. 

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Oakhair.dk , skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Oakhair.dk

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret (gælder ikke hair extensions). For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Oakhair.dk har stillet dig i udsigt. Ved køb af krøllet hår skal man være opmærksom på, at der ikke er reklamationsret hvis krøllerne forsvinder da risikoen er blevet oplyst inden køb.

Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Oakhair.dk

Husk at gemme original emballagen, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Fortrydelsesret
Oakhair.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Oakhair.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen.  Gældende for hair extensions: Disse tages ikke retur/ombyttes, hvis håret har været pakket ud eller prøvet. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.

Oplysningspligt
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: info@oakhair.dk

Pris og betaling
På Oakhair.dk har du mulighed for at betale med Dankort samt internationale kreditkort. Alle priser i Oak Hair Webshop - på web-adressen www.oakhair.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.  Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Danmark "Carry On"(Fly) gældende rater.