Clip On Extensions

Showing all 21 results


Hvad er clip on hår extensions?

Hvis du går og drømmer om et langt og fyldigt hår, så kunne clip on hår extensions fra Oakhair muligvis være løsningen. Clip on extensions er steget i popularitet over de seneste år, og de er perfekte for dig, som er nybegynder når det kommer til extensions. Dette skyldes at du nu har muligheden for, at opnå et fyldigere og længere hår - når du vil - for du kan nemlig nemt tage dem af og på ved hjælp af et klik system. Hvad end du står og mangler clip on hår extensions til daglig brug, eller til brug i festligt lag, så har Oakhair et stort udvalg af muligheder til dig i forskellige længder og farver.

Hvilke clip on hår extensions skal du vælge?

Vi får ofte dette spørgsmål, og det er helt forståeligt, fordi der er nemlig rigtig mange forskellige clip on extensions at vælge imellem. Som udgangspunkt så skal du tage stilling til hvor langt og fyldigt et hår du ønsker dig, og så skal du naturligvis finde en farve extensions som matcher dit eget hår. Hos Oakhair er mulighederne som nævnt mange, og du kan derfor vælge mellem extensions på 40 (100g) cm, 50 (105g cm og 65cm (110g) - alle i forskellige farver, så der er noget for alle. Såfremt du ønsker et tykkere hår, så er løsningen egentlig ganske enkel. Det er nemlig bare et spørgsmål om, at du skal bruge en større mængde extensions baner.

Den svære del kan selvfølgelig være, at finde ud af hvad den perfekte længde og mængde er for lige præcis dig. Derfor opfordrer vi dig til, at du først undersøger hvor langt og fuldigt dit hår er. I tilfælde hvor man har korte hår, og hvis extensions er et uudforsket område for dig, så anbefaler vi at du starter i den lave ende, og derfor kan 40 cm måske være det rigtige for dig. Vice versa så er en længere extension på 50 cm eller 60 cm måske et godt valg for dig, som er vant til at håndtere langt hår. I forhold til tykkelsen af håret, så anbefaler vi at du bruger 50-100g hår hvis målet udelukkende er at tilføje volumen. Såfremt du både ønsker at tilføje længde og volumen, så lyder anbefalingen fra os på 150-200g.

Hvordan påfører jeg mine clip on extensions korrekt?

Hvis du er helt begynder, så skal du lige øve dig et par gange. Dog garanterer vi dig for, at du blot skal prøve det et par gange, og så kan du selv påføre din clip on extensions nemt og hurtigt. Dine extensions er klar allerede når du modtager dem med posten, så det ret lige til derfra. Først opdeler du dit eget hår, og så vælger du en "bane" som passer i bredden og længden til hver enkelt sektion af dit hår. Vi anbefaler at du tupérer dit hår eller bruger hårspray i bunden, da dette vil gøre, at håret sidder bedre fast. Når du ikke længere ønsker at bære dine extensions, så løsner du blot clipsene igen og voila - så nemt er det.

Sådan plejer du dine clip on extensions

Clip on extensions fra Oakhair er faktisk rigtig nemme at pleje. De skal blot vaskes efter behov, og dette varierer alt efter hvor ofte du bruger dine extensions. Vi anbefaler at du fjerne dine clip on extensions fra dit hår inden du vasker dem, og at du vasker dem i en balje med lunkent vand og lidt shampoo. Det er vigtigt at huske, at du skal redde din extensions godt igennem inden at du vasker dem. For at opnå det optimale pleje af dine extensions, så anbefaler vi også at du tilføjer et fugtgivende plejemiddel, som er specielt egnet til extensions. Dette hjælper dine extensions med at bevare deres shine og blødhed, og det vil ligeså forlænge hårets levetid betydeligt.