Tape Extensions

Showing all 20 results


Hvad er tape extensions?

Tape extensions er de seneste år blevet en etableret og populær type hår extensions. Det faktum at de er super nemme at tage af og på gør, at tape extensions både er et populært valg blandt nybegyndere og øvede. Foruden at være nemme at tage af og på, så er blender de også flot og diskret ind med dit eget naturlige hår. Tape extensions er i særlig grad ideelle for personer, som har tyndt eller fint hår. Grundet de smalle baner, så ligger Oakhair's tape extensions sig nemlig fladt ind til hoved bunden, og det er derfor nemt at opnå både et længere og mere fyldigt hår, alt imens du bevarer et naturligt look. Når du bestiller dine tape extensions hos Oakhair, så er tapen allerede påsat, og du kan derfor tage dem i brug med det samme.

Hvordan vælger du de rigtige tape extensions?

Det kommer egentlig ned til dine egne præferencer. Ønsker du et tykkere hår, længere hår eller måske begge dele? Antallet af "baner" du skal bruge kommer nemlig 100% an på hvad du gerne vil opnå. Hvis du blot vil øge din hårvolumen så er 50-100 gram nok. Såfremt du ønsker både længde og tykkelse, så skal du istedetfor bruge 100-150 gram. Når det praktiske er på plads, så skal du bare vælge en farve, som passer til din egen hårfarve. Oakhair har et stort udvalg af tape extensions i forskellige farver, og der er derfor noget til enhver smag. 

Sådan påsætter du dine tape extensions

Det er egentlig ganske simpelt. Du samler en tynd stribe af dit eget hår, og så påsætter du dine extensions ved at tape dem omkring dit eget hård. Vi anbefaler dog, at du ikke laver for store totter af dit eget hår, da det kan gøre det sværere for tapen at klistre sammen. Det er ligeså vigtigt, at du vasker dit eget hår godt inden påsætning af dine tape extensions. På denne måde sikrer du dig, at dine tape extensions kan klistres så godt fast som muligt.

Er tape extensions fra Oakhair god kvalitet?

Ja. Kvalitet er i højt fokus hos Oakhair. Håret er noget af det vigtigste for vores udseende, og det er derfor vigtigt at vores extensions både holder og ser naturlige ud. Håret er lavet af ægte REMY hår, som følger hårets almindelige baner, og som er så tæt på udseendet og følelsen af dit almindelige hår.

Kan tape extensions skade mit eget hår?

Så længe du følger vores råd om påsætning nøje, så kan der ikke ske skade på dit eget hår. Hvis du er i tvivl om hvordan du selv kan påsætte dem, så anbefaler vi at du søger hjælp hos en professionel, så du er sikker på at dine tape extensions bliver påsat korrekt, så de kan få en lang levetid uden nogen komplikationer.

Sådan plejer du dine tape extensions korrekt

Det er vigtigt at du plejer dine extensions korrekt, da det har en stor betydning for både hårets udseende og dets levetid. Extensions kræver som udgangspunkt godt med fugt og næring, ligesom dit eget hår, så det kan holdes sundt og flot. Derfor anbefaler vi at du anskaffer dig nogle fugtgivende plejeprodukter, som netop er beregnet til at pleje og vaske hår extensions. Vi anbefaler at du er forsigtig når bruger shampoo og plejemidler, så du undgår at rive dine tape extensions løs. Det er også vigtigt at du efter vask med shampoo bruger en god og fugtgivende balsam for optimal pleje.