Hår Trenser

Showing all 22 results


Hvad er hår trenser?

Hår trenser er en form for hår extensions, og hår trenser har hurtigt vundet en plads blandt de mest populære løsninger inden for hår extensions. Dette skyldes at hår trenser er nemme at bruge, og de blender flot sammen med dit eget naturlige hår. Foruden at være brugervenlige, så er de også skånsomme mod dit hår.

Hvilken længde hår trenser skal du vælge?

Som udgangspunkt så kommer det an på din personlige præference. Hos Oakhair har vi et bredt udvalg af hår trenser, og de fås i mange forskellige farver og i flere længder. Du kan vælge mellem hår trenser i længderne: 40 cm, 50 cm og 60 cm. Vi oplever tit, at man godt kan blive overrasket over hvor langt 40 cm er, når man først får hår trensen påsat. Af den grund anbefaler vi, at du vælger ud fra dit erfarings niveau med hår extensions, samt hvor langt hår du er vant til at håndtere. Jo mindre erfaren du er, jo mindre hår trenser vil vi anbefale, og derfor er 40 cm - 50 cm at foretrække for nybegyndere, hvor 60 cm er mere velegnet til øvede, som har erfaring med at håndtere længere hår. Dog skal du huske, at erfaring er en ting, men længden på dit eget hår er en anden. Hvis du har relativt kort hår, så bør du overveje en kortere trense og vice versa.

Hvordan påsættes hår trenser?

Når du skal have hårtrenser på, så skal du begynde med at inddele dit eget hår. Derefter fletter du en tynd fletning på tværs af din hovedbund, og du kan herefter sy trensen fast (med en hår extension nål og små elastikker) - denne fremgangsmåde er også kendt som flettemetoden. Fletningerne skal som udgangspunkt være placeret i nakken eller siderne, så de ikke er synlige. Såfremt du er i tvivl om påsættelsen af hår trenser, så anbefaler vi at du spørger en professionel til råds, eller beder dem udføre påsættelsen, så du kan føle dig sikker på at det er gjort korrekt.

Hvor meget hår / mange hår trenser skal du bruge?

Det kommer egentlig ned til dine ønsker og behov. Hvis du er tilfreds med din egen hårlængde, men at du savner noget fylde, så anbefaler vi 50-100 gram hår trenser. Såfremt du både ønsker længde og fylde, så vil 100-150 gram hår trenser være mere passende.

Sådan plejer du dine hår trenser

Hår trenser er ganske nemme at både pleje og vedligeholde. Når du bader, så anbefaler vi at du vasker dit hår med shampoo som normalt, men det er vigtigt at du sørger for at skylle shampooen godt ud, så der ikke sidder rester tilbage i dine fletninger. Vores hår trenser er lavet af hår i ægte REMY kvalitet, og det er derfor vigtigt at pleje håret for at bevare dets glans og elasticitet - præcis som med dit eget hår. Derfor anbefaler vi, at du bruger balsam og hår kur, og du kan med fordel købe noget, som er specielt egnet til hår extensions. På denne måde sikrer du dig, at dine hår trenser holder til flotte, og du vil ligeså forlænge hårets levetid.