Cold Fusion Extensions

Showing all 19 results


Hvad er cold fusion hår extensions?

Cold fusion hår extensions er blevet et populært valg de seneste par år. Dette skyldes blandt andet, at de er brugervenlige, og så er de skånsomme mod dit hår. Cold fusion hår extensions påsættes i håret med mikro ringe, som klemmes fast om roden på dit eget hår. De er super nemme at påsætte, også for begyndere, og de er ligeså nemme at tage af igen. Såfremt du gerne vil bruge dem igen, så skal du blot udskifte de gamle ringe, og så kan du nemt påsætte dem igen.

Hvor meget hår skal man bruge til cold fusion?

Mængden af hår er primært et spørgsmål om dine ønsker og præferencer. Hvis du blot ønsker at få mere fylde, så kan du nøjes med 50-100 gram hår. Søger du derimod både fylde og længde, så anbefaler vi at du bruger 100-150 gram hvis du har tyndt/normalt hår, og hvis du har kort eller tykt hår, så lyder anbefalingen herfra på 150-200 gram hår.

Hvordan vælger du de rigtige cold fusions extensions?

Det er et spørgsmål om præference og erfaring. Der er frit valg mellem mange forskellige farver, og de fås i 40 cm, 50 cm og 65 cm. Vi anbefaler at starte med en kortere længde, såfremt du ikke har så meget erfaring. Er du derimod vant til at håndtere langt hår, og har du erfaring med extensions, så kan du prøve an længere variant. Grunden til dette råd er, at det oftest kommer bag på mange, hvor langt bare 40 cm er, når de får dem på.

Sådan påsætter du dine cold fusion hair extensions

Når det kommer til påsættelsen, så er det faktisk ganske lige til. Du inddeler blot dit eget hår i små totter, og så sætter ringene på dine cold fusion hår extensions omkring roden på dine egne totter. Vi anbefaler at du inddeler håret i vandrette sektioner, da det sikrer dig den bedste og mest jævne fordeling. Hvis du er i tvivl om processen, så anbefaler vi at du søger hjælp til påsættelsen hos en professionel.

Hvordan plejer du dine cold fusion hår extensions?

Plejen er ganske enkelt. Du vasker blot dit hår som du plejer, men vi anbefaler at du fordeler din shampoo forsigtigt i hovedbunden, så du undgår at rive dine extensions løs. Skyld derefter dit hår grundigt, og tilføj en plejende / fugtgivende balsam eller hår kur. På denne måde er du sikker på, at dine extensions bevarer glansen, fugten og derved har en længere levetid.